18 de febrer 2009

L'alcohol i les relacions "interpersonals"

Segons diu l'humoriste gràfic del diari ADN, la copa de més és culpable de:

(1) L'inoportú "revolcón" amb aquella persona de l'oficina. Sincerament, no em posaré a intentar resumir en un paràgraf mesos i mesos de vida universitària, la veritat... A part, no faria cap bé a ningú. (Per cert, algú em sap trobar una bona traducció al català de la paraula "revolcón"? :P)

(2) La patosa i inintel·ligible declaració d'amor. Un dia m'ho van haver d'explicar i tot, de la turca que vaig agafar. Resulta que havia begut tant, que aquella nit a la Blau, a tot lo que fos dona...

(3) L'estúpida i políticament incorrecta broma a la dona del teu cap. Mira, aquí he tingut més sort. Majoritàriament he tingut caps solters i caps dones.

(4) L'inevitable resaca maquillada com a baixa laboral. Uf!, sempre procuro no haver de recórrer a este sistema... Més val avisar amb temps i agafar-te un dia lliure després del que esperes que siga una festorra de les més grans.

En conclusió, de tant en tant feu que els altres beguen una mica, que la vida pot arribar a ser més emocionant, haha.

Una cosa ben forta ja seria trobar-te juntes les quatre situacions: beus massa, li fas una broma dolenta a la dona del teu cap, beus més, t'acabes declarant a la dona del teu cap, fas beure al teu cap i aconseguixes endur-te a la seua dona (que treballa amb tu) per a endur-te-la al llit. El dia següent agafes la baixa laboral, i indefinidament, perquè ja no es tracta de no ser persona aquell dia, sinó de veure al teu cap i de sentir perillar no només el teu lloc de treball, sinó el teu sistema sessuarl.

1 comentari:

Anònim ha dit...

...vols que t'explique jo...lo divertit que és emborraxar a algú? xDDDD

tu vols mal a la gent xD

la pròxima vegada que ens veiguem....t'intentaré emborratxar...avore si com a mínim...te'm declares xDDD jajajajaj


t'estimo